FREE SHIPPING
Panier 0

Pancake maker - Nggawe 7 pancake bebarengan!

€ 16.99 EUR € 24.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kanthi panen Pancake sing cerdas iki nggawe pancake 7 ing salah siji sendok!

Carane nggunakake?

1/ Preheat kompor ing suhu medium sadurunge nempatake jamur Pancake Maker sampeyan

2/ Tuang adonan pancake menyang babak jamur silikon, ngenteni sawetara menit lan bali menyang jamur

3/ Siap! Sampeyan mung kudu nyenengake pancake lezat kabeh ukuran sing padha:

Mbayangno!

Sajrone pancake sampeyan uga bisa nggunakake jamur iki nganggo endhog utawa kentang ...

fitur:

Katon ing TV

Le Pancake Makeriku:

  • size: 40 x 23 x 1.5cm
  • Ngirit wektu dening masak 7 pancake dening masak
  • Nganggo praktis nalika aman
  • Ukuran sing padha kanggo pancake ing dhuwur
  • Anyar: silikon sing ora nyekel
  • Dirancang kanggo implementasine dishwasher & microwave
  • Cocog kanggo kabeh jinis kompor

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur