FREE SHIPPING
Panier 0

Pasangan saka cakar beyung barbecue

€ 19.60 EUR € 27.44 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Pilihake kuku bear kanthi gampang dicemplungke daging utawa unggas.

Piranti masak sing bakal ngijini sampeyan kanggo muter bebrapa bear utawa aran kaya Wolverine! Kuku kasebut digunakake kanggo mbungkus utawa mbusak sing panas ing oven utawa kompor.

Genggeman banget kanthi nganggo untu 6 saben daging supaya woh utuh nalika obah.

Cakar kasebut uga bisa dadi dhukungan kanggo ngetok / ngolah daging, pitik panggang, woh gedhe (conto semangka tembikar) supaya bisa nyirep kanthi bener lan kanthi aman.

kaluwihan:

  • gampang kanggo ngresiki ing dishwasher utawa kanthi tangan
  • awet lan nyaman
  • tahan panas lan tahan panas
Bahan: plastik
Ukuran: 10,2 x 10,8 cm

Produk sing didol mung siji / ireng.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur