FREE SHIPPING
Panier 0

Paire de gants éplucheurs magique

€ 12.80 EUR € 17.92 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Éplucher les légumes tout en lavant, c'est faisable.

Comme son nom l'indique, ces gants de cuisine sont magiques grâce à leurs aspérités abrasives permettant d'éplucher les pommes de terre, les carottes, les radis, les navets, ... en quelques secondes tout en les lavant avec l'eau courante.

En effet, ils sont très pratiques et efficaces par rapport aux couteaux car ils nous font gagner plus de temps et de l'énergie dans la cuisine.

Comme vous le savez, les nutriments sont présents dans tous les légumes. L'éplucheur élimine la saleté et les sédiments de la peau sans perdre les nutriments.

fitur:

  • matériel en PVC pour une longue durée et un respect de l'environnement
  • ukuran: 27 cm
  • couleur : rouge

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur