FREE SHIPPING
Panier 0

Ouvre-couvercle\ouvre-bocal en forme de Calebasse

€ 12.30 EUR € 20.51 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Découvrez comment dévisser facilement le couvercle de votre bocal ou pot.

Fait à partir de plastique antidérapant, cet ouvre-bocal est très pratique et facile à utiliser : il suffit de placer le gadget sur le couvercle de votre boîte avec la taille adaptée et le tourner.

L'outil est doté de plusieurs orifices servant à ouvrir les bocaux avec des couvercles de petit, moyenne ou grand format.

La forme ondulée extérieure de l'ustensile permet une bonne prise en main à l'utilisation.

kaluwihan:

  • facile à nettoyer (passe au lave-vaisselle)
  • ne nécessite pas beaucoup d'effort à l'utilisation
  • adapté à différentes tailles couvercles (4 en 1)

Matériel : plastique ABS + PVC

Ukuran: 23 x 10 cm.

7 couleurs disponibles : Vert, Bleu, Rose, Jaune, Bleu clair, Bleu/Bleu, Noir bleu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur