FREE SHIPPING
Panier 0

Ouvre-boîtes Professionnel Ergonomique

€ 36.10 EUR € 50.54 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Design cool et à la mode !

Outil de cuisine de sécurité, découpez parfaitement le couvercle de vos boîtes avec ce gadget professionnel et ergonomique.

Il est doté d'une lame tranchante en acier inoxydable et d'un engrenage afin de faciliter l'ouverture des boîtes de conserve.

Plus avancé que les ouvres-boîtes traditionnels, l'incision obtenue par l'outil est plus lisse sans risque de coupe inégale ou tranchante qui risquerait de vous blesser.

Le produit est également très pratique pour une utilisation professionnelle (restaurant, hôtel, café, magasin ...) ou personnelle.

fitur:

  • poignée en caoutchouc avancée antidérapante + trou de suspension
  • matière : ABS + Alliage de carbone en acier inoxydable
  • poids net : 142 g
  • dimensions : 22,5 x 6 x 4 cm
  • trou de suspension

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur