FREE SHIPPING
Panier 0

Profesional Ergonomi Bisa Dibuka

€ 36.10 EUR € 50.54 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Desain kelangan lan modis!

Alat safety kitchen, nutup sampurna kothak nganggo gadget profesional lan ergonomis.

Nduweni piso stainless steel sing cetha lan peralatan kanggo nggampangake mbukak kaleng.

Luwih maju saka pembuka tradisional, incision sing diduweni dening alat luwih alus tanpa risiko pemotongan utawa motong sing ora rata sing bisa nyebabake sampeyan.

Prodhuk iki uga praktis banget kanggo nggunakake profesional (restoran, hotel, warung, toko ...) utawa pribadi.

fitur:

  • anti genggaman karet canggih + lubang gantung
  • Bahan: ABS + Carbon Alloy Stainless Steel
  • bobot net: 142 g
  • dimensi: 22,5 x 6 x 4 cm
  • bolongan penundaan

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur