FREE SHIPPING
Panier 0

Nouvelle collection de moule à ravioli - cuisinez italien !

€ 2.10 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Cuisinez malin .... Cuisinez italien !

Grâce à cette nouvelle collection de moule à ravioli, concoctez des bons petits plats raffinés pour faire voyager vos invités.

Simple et pratique, la fabrique à ravioli ou boulette ne tâche pas et découpe facilement vos préparations.

kaluwihan:

- moulage automatique
- modèle de pression 2 fois plus rapide

fitur:

- insipide
- matière en plastique anti-corrosif
- non toxique et résistant à l'usure
- Diamètre : 7 cm

Produk didol kanthi individu.

Pilihan warna: Bleu, Vert et Blanc.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!