FREE SHIPPING
Panier 0

Koleksi anyar ravioli jamur - masak Italia!

€ 2.10 EUR € 2.94 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Cook smart ... Cook Italian!

Kanthi koleksi anyar kerang ravioli iki, gawe masakan sing apik lan olih kanggo nggawe perjalanan tamu.

Prasaja lan praktis, pabrik ravioli utawa dumpling ora noda lan gampang ngecet persiapan sampeyan.

kaluwihan:

- cetakan otomatis
- Model tekanan 2 kaping luwih cepet

fitur:

- ora apik
- materi plastik anti korosif
- ora beracun lan tahan
- Diameter: 7 cm

Produk didol kanthi individu.

Pilihan warna: Biru, Ijo lan Putih.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!