FREE SHIPPING
Panier 0

Penggilingan mrico ing kayu oak

€ 18.90 EUR € 26.46 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Idéal pour poivre ou épice fraîchement moulue, ce moulin de qualité supérieure est très pratique pour saupoudrer vos préparations.

Mécanisme de meulage en acier, ce gadget de cuisine convient pour le fraisage du poivre, de la graine de moutarde et d'autres épices de petite taille.

Pour le remplir, il suffit de dévisser le couvercle puis actionner en tournant manuellement pour saupoudrer.

fitur:

  • matière : bois de chêne / mécanisme de meulage d'acier inoxydable
  • diamètre int. : approx 1.4inch / 3,5 cm
  • diamètre ext. : approx 1.9inch / 4,8 cm
  • hauteur : approx 4 pouces / 10 cm
  • couleur : bois
  • présence d'un bouchon à vis réglable pour ajuster l'épaisseur voulue

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur