FREE SHIPPING
Panier 0

Coklat coklat silikon - Huruf abjad 26 ing aksara kapital

€ 17.20 EUR € 24.08 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Cetakan coklat iki digawe saka silikon minangka pastry banget praktis kanggo nggawe panganan sing apik banget. Bentuk kubik (utawa kubus es) lan kalebu aksara 26 saka alfabet, sampeyan bakal langsung ngasilake rasa lan warna kanggo kue ulang tahun misale, misale.

Salah sawijining ciri utama prodhuk: yaiku resistance menyang suhu mulai saka - 40 ° C nganti 450 ° C.

Luwih fleksibel, asil bakal tetep utuh kanggo demolding kanggo preparation anyar dibawa metu saka freezer utawa masak ing open / microwaves.

Piranti kasebut uga cocok kanggo gula, biskuit, utawa almond pasta.

kaluwihan:

  • safe dishwasher
  • ora perlu grease cetakan
  • tahan toyan lan noda
  • Kothak kosong 4 klebu

Silicon 100% grade panganan.
Ukuran dimensi: 18 x 15 cm.
Werna: coklat coklat

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur