FREE SHIPPING
Panier 0

Cetakan cake jamur laras ing stainless steel kanggo roti sampurna

€ 11.99 EUR € 14.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Sampeyan ngerti carane nggawe kue apik? Sugeng! Nanging padha ayu banget? Apa sampeyan ngerti carane menehi, disorot?

kanggo kue sukses Ana langkah-langkah 3: desain, baking, banjur demolding... lan asring iku bilai! Nyoba kanggo njupuk mati sudhut karo piso, kowé ndedonga sing jajan wis ora macet kanggo ngisor jamur, muter acrobats kanggo ngrusak kabeh ing sajian sapisan, banjur liya kanggo nguripake menyang Panggonan! Yen nganggo kabeh iki sampeyan wis ora ilang remah-remah lan kue sampeyan minangka presentation impeccable banjur kupluk, sampeyan bisa mbukak cara :-)

Yen ora, yen kaya 99% sampeyan bakal ngakoni sampeyan ing "kuliner kuliner" iki, jamur kue bunder iki digawe kanggo nyegah urip sampeyan!

Selehake cetakan kasebut langsung menyang piring utawa sajian, milih diametermu nggunakake kendali sing handy, banjur pour keuangan lan panggang.

Sawise masak, sampeyan mung kudu ngeculake jamur kasebut kanggo nyopot lan kabeh diputer, kene kue sing sampurna, kaya ing restoran gedhe ;-)

Penting :

Baja tahan karat

Dishwasher aman

Pilihan ukuran

Ngurus praktis

dimensi :

Dhuwur: 5cm

Diameter laras: saka 6 nganti 10cm

Bobot net : 70g

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur