FREE SHIPPING
Panier 0

Silikon waffle silikon

€ 7.55 EUR € 27.30 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Amarga nggawe wafel ora tansah mbutuhake wafel, kita nemokake cara sing paling gampang lan paling nyaman kanggo sarapan / cemilan appetising.

Digawe saka silikon bahan pangan, jamur iki 100% aman lan nyenengake nalika demoling, asil alus lan sampurna ing wangun.

Cara nggunakake prasaja: sampeyan kudu nyiyapake adonan, ngetokake preparasi ing kompartemen banjur dilebokake ing oven nganti sampeyan njaluk waffles 4 5 ing wangun segiempat utawa jantung.

Sprinkle karo icing gula, coklat utawa woh utawa dekorasi karo sendok es krim lan ngawula panganan cuci mulut menyang anak utawa kanca.

kaluwihan:

  • gampang unmold
  • safe dishwasher
  • cocok kanggo oven, microwave, freezer

fitur:

  • silikon 100 bahan pangan (tasteless lan odorless)
  • Ukuran: 28,3 x 18,4 x 2 cm persegi panjang (waffle 4) / 18 x 1,5 mm jantung (waffle 5).
  • release
  • bisa tahan suhu mulai saka - 40 ° C nganti 260 ° C

Prodhuk didol kanthi individu / mung ana ing abang.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur