FREE SHIPPING
Panier 0

Moule à gâteaux en forme de chiffres - Number Cake

€ 26.45 EUR € 37.03 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

L'un des gâteaux tendances du moment est le Number Cake.

Le plus souvent utilisé dans la conception de pâtisserie d'anniversaire, ces moules en forme de chiffres facilitent la préparation de vos gâteaux sans gaspillage de pâte.

L'outil convient à plusieurs utilisations : au four, micro-ondes ou congélateur (peut aussi servir de moule à chocolat) grâce à sa matière en silicone de qualité alimentaire.

Cette caractéristique facilite également le démoulage de la préparation.

Côté utilisation : il suffit de mélanger vos ingrédients dans un bol, de mettre la préparation dans le moule et de hop au fourneau ou au congélateur.

kaluwihan:

  • facile à démouler (flexible) et nettoyer (lave-vaisselle ou à la main)
  • insipide et inodore
  • bisa tahan suhu mulai saka - 60 ° C nganti 260 ° C

Plusieurs formes/chiffres disponibles : 0 --> 9

Cepak mung abang.

Manungsa waé: Produit vendu à l'unité / Tous les numéros sont disponibles, veuillez choisir le numéro lors de votre commande.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur