FREE SHIPPING
Panier 0

Cetakan kue ing wangun nomer - Kue nomer

€ 18.50 EUR € 25.90 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Salah siji saka trendi ing wektu iki yaiku Nomer Kue.

Paling umum digunakake ing desain kue ulang tahun, cetakan-shaped iki nggawe gampang kanggo nyiyapake roti tanpa mbuang adonan.

Piranti kasebut cocok kanggo sawetara kegunaan: ing oven, microwave utawa freezer (bisa uga digunakake minangka cetakan coklat) amarga bahan silikon bahan panganané.

Fitur iki uga nggampangake demerane persiapan.

Nggunakake sisih: mung campuran bahan ing mangkuk, sijine persiapan ing cetakan lan mlumpat ing kompor utawa freezer.

kaluwihan:

  • gampang unmold (fleksibel) lan resik (dishwasher utawa tangan)
  • tasteless lan odorless
  • bisa tahan suhu mulai saka - 60 ° C nganti 260 ° C

Sawetara wujud / tokoh sing kasedhiya: 0 -> 9

Cepak mung abang.

Manungsa waé: Prodhuk sing didol individu / Kabeh nomer sing kasedhiya, pilih nomer nalika dhaptar.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!