FREE SHIPPING
Panier 0

Moule à gâteau en silicone vintage - motif "rose"

€ 0.60 EUR € 1.19 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Le moule est fabriqué à partir de silicone de haute qualité.

Grâce à cette caractéristique, votre dessert prendra directement la forme voulue et se démoule facilement.

Un outil de cuisson au design épuré et minimaliste, vous aurez des gourmandises à la fois simples mais élégantes.

Surprenez vos invités avec des desserts dignes de grands pâtissiers !

Couleur : il n'est pas possible de choisir sa couleur, une couleur vous sera envoyée de façon aléatoire.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur