FREE SHIPPING
Panier 0

Cetakan kue

€ 22.79 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Cetakan baja sing gampang dianggo kanggo masak sing prasaja lan sukses!

Kue kasebut minangka salah sawijining kue klasik juwawahan Prancis, cetakan baja minangka unsur penting kanggo resep manis utawa asin iki.

Iku digawe saka baja karo lapisan non-kelet kanggo gampang unmold preparation lan entuk asil sing sampurna.

Spesifikasi:

  • digawe saka baja karbon kanggo tahan suhu dhuwur
  • gampang kanggo ngresiki, aman mesin cuci piring
  • tahan karat
  • ukuran: approx. 24 x 13 X 5 cm / 9,44 x 11,2 approx

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!