FREE SHIPPING
Panier 0

Cetakan kue

€ 26.81 EUR € 53.62 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Un moule en acier facile à manier pour une cuisine simple et réussie !

Le cake fait partie des grands classiques de la pâtisserie française, le moule en acier est l'élément indispensable pour cette recette sucrée ou salée.

Il est fabriqué en acier avec un revêtement antiadhésif afin de démouler facilement la préparation et obtenir un résultat impeccable.

Spesifikasi:

  • fait en acier au carbone pour résister à une température élevée
  • facile à nettoyer, il est compatible au lave-vaisselle
  • résistant à la rouille
  • taille : env. 24 x 13 x 5 cm / 9,44 x 11,2 env

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur