FREE SHIPPING
Panier 0

Piranti bawang putih mini

€ 9.30 EUR € 13.02 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Apik banget, pencet bawang putih utawa jahe iki minangka alat indispensable ing pawon.

Gagasan apik kanggo nyemprotake bawang putih kanthi gadget cilik iki. Sampeyan ora kudu njupuk pisau utawa papan motong nanging mung nguripake sekrup lan sampeyan wis rampung. Sampeyan bakal entuk disit bawang putih utawa jahe.

fitur:

  • Bahan: ABS plastik
  • gampang kanggo ngresiki
  • werna: acak


Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur