FREE SHIPPING
Panier 0

Piranti bawang putih mini

€ 10.47 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Très ingénieuse, cette presse à ail ou gingembre est l'outil indispensable dans votre cuisine.

Une très bonne idée pour hacher manuellement l'ail avec ce petit gadget. Vous n'aurez plus besoin de sortir les couteaux ou les planches à découper mais juste tourner le pas de vis et le tour est joué. Vous obtiendrez des ails hachés ou gingembre.

fitur:

  • matériel : ABS plastique
  • gampang kanggo ngresiki
  • werna: acak


Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!