FREE SHIPPING
Panier 0

Mini juicer plastik banget praktis

€ 4.15 EUR € 5.81 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nikmat manfaat jus buah.

Kanthi juicer mini iki, sampeyan bakal njaluk jus sing wis diresep kanggo awake dhewe.
Prasaja digunakake lan trep banget mung kanthi mencet lan ngowahi juicer kanggo panampilan sing apik banget.

kaluwihan:

  • materi plastik bahan pangan ringan
  • gampang dianggo lan resik
Ukuran: approx. 6,3 x 3,9 cm / 2,48 x 1,57 cm.

Produk didol kanthi individu.

Mung kasedhiya ing werna oranye

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur