FREE SHIPPING
Panier 0

Mini Presse-agrumes en plastique très pratique

€ 4.15 EUR € 5.81 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Profitez des bienfaits du jus de fruit pressé.

Avec ce mini presse-agrumes, vous obtiendriez du jus pressé et frais pour réveiller vos papilles.
Simple à utiliser et très pratique juste en pressant et en tournant le presse-agrumes à exécution exquise.

kaluwihan:

  • matériel léger en plastique de qualité alimentaire
  • gampang dianggo lan resik
Taille : env. 6,3 x 3,9 cm / 2,48 x 1,57 cm.

Produk didol kanthi individu.

Disponible uniquement en orange

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur