FREE SHIPPING
Panier 0

Strainer bolong mini dengan genggaman panjang

€ 41.35 EUR € 66.22 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Panyangka dapur sing penting, panyiraman saringan iki cilik kanggo sampurna, mbilas utawa apa wae jinis pangan lan wajan.

Bahan stainless steel ndadekake alat pawon awet lan tahan kanthi tahan karat. Ora ngalami owah-owahan, sanajan ing temperatur dhuwur banget, bolong alus gampang ngliwati lenga masak lan bisa uga digunakake kanggo sprinkle pai lan kue.

Nyimpen spasi, nyelehake ing tembok pawon kanggo ngresiki kebersihan lan panyimpenan.

Rincian:

  • stainless steel material / denda dhuwur Kapadhetan bolong
  • long handle kanggo nyegah burned utawa kontak karo panganan
  • rustproof
  • nggantung bolongan kanggo panyimpenan
  • Ukuran 3 sing kasedhiya: 10 x 32 cm / 10 x 28 cm / 10 x 28 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!