FREE SHIPPING
Panier 0

Strainer bolong mini dengan genggaman panjang

€ 19.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ustensile indispensable en cuisine, cette petite passoire à maille fine est parfaite pour égoutter, rincer ou passer toute sorte de nourriture et de friture.

La matière en acier inoxydable rend l'outil de cuisine durable et très résistant à la rouille. Ne subit aucune modification même à de très fortes températures, la maille fine laisse passer facilement l'huile de friture et peut également servir pour saupoudrer vos tartes et gâteaux.

Economisez de l'espace, accrochez-le sur le mur de votre cuisine pour gagner en propreté et en rangement.

Rincian:

  • matériel en acier inoxydable / maille fine haute densité
  • longue poignée pour éviter de se brûler ou tout contact avec la nourriture
  • rustproof
  • nggantung bolongan kanggo panyimpenan
  • 3 tailles disponibles : 10 x 32 cm / 10 x 28 cm / 10 x 28 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!