FREE SHIPPING
Panier 0
Mini Magnum Ice Cream Molds

Moulding Ice Magnum Mini

€ 21.95 EUR € 30.73 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Menehi free rein menyang bayangan, nyiyapake glepung cilik kanggo awaken tunas rasa sampeyan!

A jamur karo rongga 4 nyadari 4 Eskimo karo rasa sing beda: vanila, strawberry, almond utawa coklat misale ...

A appetizer gigitan cilik sing metu saka biasa kanggo ngesanake kanca-kanca lan utamané kanggo menehi anak.

Digawe saka silikon bahan pangan, alat pawon iki gampang dicopot kanthi lapisan sing ora tahan.

Spesifikasi:

  • gampang dianggo lan resik (aman mesin cuci piring)
  • bahan silikon fleksibel
  • jamur kasebut adaptasi menyang suhu mulai saka -60 ° C nganti + 230 ° C
  • ndandani sistem kanggo tongkat

Piranti 4 cetakan sing kasedhiya mung putih.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!