FREE SHIPPING
Panier 0

Mini gourde en acier inoxydable - Flasque à alcool

€ 9.25 EUR € 12.95 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Une petite gourde de poche que vous pouvez porter n'importe où.


Cette petite gourde (ou gourdinette comme dirait Jamel dans Astérix!) vous permettra d'avoir toujours sur vous de la boisson (avec ou sans alcool!) et de la glisser dans votre poche sans que personne s'en aperçoive. Une idée de cadeau parfaite pour offrir à des amis ou à la famille.

keuntungan :

  • matériel en acier inoxydable, résistant et robuste
  • peut contenir jusqu'à 28 ml
  • dimensions : Longueur: 5,5 cm - Profondeur: 4,2 cm - Hauteur: 1,8 cm

Produk didol kanthi individu.

Disponible uniquement en couleur argentée.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur