FREE SHIPPING
Panier 0

Botol stainless steel mini - Botol alkohol

€ 9.75 EUR € 13.65 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Gourd saku cilik sing bisa dipakai ing ngendi wae.


gourd iki cilik (utawa gourdinette paraphrase Jamel ing Asterix!) arep ngijini sampeyan kanggo tansah wedang Panjenengan (karo utawa tanpa alkohol!) Lan mlebukake menyang kanthong tanpa sapa kadhaton. Ide hadiah sing apik kanggo menehi kanca utawa kulawarga.

keuntungan :

  • bahan stainless steel, kuwat lan santosa
  • bisa tahan nganti ml 28
  • dimensi: Panjang: 5,5 cm - Kedalaman: 4,2 cm - Tinggi: 1,8 cm

Produk didol kanthi individu.

Mung kasedhiya ing warna salaka.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur