FREE SHIPPING
Panier 0

Cilik kantong sing bisa ditarik silikon kanggo ngisi cairan

€ 3.40 EUR € 4.76 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Piranti dapur banget praktis kanggo nyalur kabeh jinis cairan menyang botol / botol bukaan cilik, corong mini digawe saka silikon bahan pangan sing ora ngrusak kesehatan sampeyan.

Silicone banget awet lan fleksibel, gampang retracts kang nyimpen akeh spasi ing panyimpenan. Kajaba iku, prodhuk kasebut nduweni bolongan nggantung sing ngidini prodhuk kasebut bakal kecanthol ing pawon.

fitur:

  • retractable
  • BPA-free silicone, non-toxic, odorless and tasteless
  • tahan kanggo noda lenga lan panas nganti 230 ° C
  • cleans gampang kanthi tangan utawa ing dishwasher

Ukuran: approx. 7,5 x 7,5 cm.

Produk didol kanthi individu.

Werna acak.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur