FREE SHIPPING
Panier 0

Mini entonnoir silicone rétractable pour déverser liquide

€ 3.05 EUR € 4.27 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Gadget de cuisine très pratique pour déverser tous types de liquide dans une bouteille/bocal à petite ouverture, le mini entonnoir est fait à partir de silicone de qualité alimentaire qui ne nuit pas à votre santé.

Silicone très durable et flexible, il se rétracte facilement ce qui permet de gagner beaucoup de place en matière de rangement. De plus, le produit est doté d'un trou de suspension permettant au produit d'être accroché dans votre cuisine.

fitur:

  • retractable
  • silicone sans BPA, non toxique, inodore et insipide
  • résiste aux tâches d'huile et une une chaleur allant jusqu'à 230°C
  • se nettoie facilement à la main ou au lave-vaisselle

Ukuran: approx. 7,5 x 7,5 cm.

Produk didol kanthi individu.

Couleur aléatoire.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur