FREE SHIPPING
Panier 0

Marker Adjustable cake divider 10-12 parts

€ 31.45 EUR € 44.03 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Idéal pour diviser à parts égales le gâteau d'anniversaire à la fin de la fête, nous vous proposons ce marqueur diviseur à tartes/gâteaux.

Fait à base de plastique approprié pour les aliments, cet outil est sans risque pour la santé et l'utilisation car il est doté de deux poignées pour la prise en main.

Une fois votre tarte ou gâteau tracé avec les portions voulues (10 à 12 portions), il ne vous reste plus qu'à couper le dessert et le servir à vos invités.

Résistant à une température allant de - 10°C à 80°C, ce gadget peut être nettoyé au lave-vaisselle.

kaluwihan:

  • marqueur ajustable 10 à 12 parts égales
  • facile à nettoyer
  • non-toxique et sécuritaire

Diamètre : env. 27 cm

Epaisseur : env. 2,6 cm

Produk didol kanthi individu.
Produit de couleur café.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur