FREE SHIPPING
Panier 0

Marker Adjustable cake divider 10-12 parts

€ 36.40 EUR € 50.96 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Becik kanggo merata pesta ulang tahun ing akhir pesta, kita nyedhiyakake pembagi kue iki kanggo cakes / cakes.

Digawe saka plastik sing cocok kanggo pangan, alat iki aman kanggo kesehatan lan panggunaan amarga nduweni rong cara kanggo nangani.

Sawise pie utawa kue ditelusuri karo bagean sing dikarepake (bagian 10 kanggo 12), sampeyan kudu ngecet panganan cemilan lan disuguhake kanggo tamu.

Tahan menyang suhu mulai saka - 10 ° C nganti 80 ° C, gadget iki bisa dibersihake ing dishwasher.

kaluwihan:

  • laras manufaktur 10 kanggo 12 bagean sing padha
  • gampang kanggo ngresiki
  • non-beracun lan aman

Diameter: approx. 27 cm

Kekandelan: approx. 2,6 cm

Produk didol kanthi individu.
Produk warung kopi.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!