FREE SHIPPING
Panier 0

Mandolin multifungsi kanggo woh-wohan lan sayuran

€ 29.99 EUR € 32.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ora ana sing bakal muter musik karo ... Nanging mandolin ayu iki arep nyederhanakake uripmu lan utamané masak!

Kanthi Adaptor 5 (gampang digunakke lan bisa diowahi) sampeyan bisa nggawe sublimate woh-wohan lan sayuran kanggo nggawe wong ing lingkaran, julienne utawa kembang :-)

Jempolmu ora wedi apa-apa karo cangkang protèktif sing ngidini siji kanggo gawe susun sayur (utawa woh) lan sing liya kanggo nyekel genggeman kanthi gampang kanggo guillotine korban sampeyan kanthi gampang!

Kabeh teka langsung menyang tray transparan sing bisa langsung dilebokake ing kulkas utawa ing meja kanggo ngawula :-) Nganggo baki iki liyane peelings nang endi wae ing worktop, sampeyan ngirit wektu.

Iki mandolin cilik banget pratique, ora bakal njupuk spasi akeh ing laci, lan bakal ngresiki kanthi cepet.

Stainless steel blades sing bisa ngladeni kowe nganti pirang-pirang taun ...

- 2 slicing blades (1,5 lan 2,5 mm)

- 2 Julienne Slicer blades (2 lan 3 mm)

- Sabuk kothak 1 (wangun kembang kentang)

WINNING TIME - A hadiah sampurna kanggo ibu, juru masak lan wong sing pengin nggawe urip ing pawon luwih seneng lan gampang.

Aja lunga ninggalake alat iki sajrone bocah. Ati-ati banget nalika ngumbah.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!