FREE SHIPPING
Panier 0

Lunettes de protection pour éplucher/couper les oignons

€ 8.75 EUR € 12.25 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nous avons tous vécu une fois dans notre vie l'épreuve de l'épluchage d'oignon qui n'est pas du tout chose facile.

En effet, une réaction chimique est créée lorsqu'on coupe un oignon et cette réaction déclenche l'irritation des yeux.

Avec cette lunette, vous n'aurez plus à subir cette torture car le produit est spécialement conçu pour protéger vos yeux.

Une mousse polyuréthane confortable autour des verres protège vos yeux des vapeurs d'oignon et des verres anti-buée parfaitement hermétique permettent d'éplucher vos oignons.

Ce gadget peut également servir pendant la cuisson (fumée, éclaboussure, etc ....).

kaluwihan:

  • port confortable
  • matériau en polycarbonate (PC)
  • convient à toutes formes de visage
  • joint en mousse pour assurer l’étanchéité

Taille : env. 14,2 x 4,2 x 12,2 cm

Poids : env. 38 g

Disponible uniquement en vert.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur