FREE SHIPPING
Panier 0

Banyak sorben minyak dapur 12

€ 4.30 EUR € 6.02 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ces papiers absorbants d'huile alimentaire sont fabriqués de manière à épuiser l'excès d'huile et à rendre votre repas plus savoureux et sain.

Sûr à utiliser et non toxique, la feuille de papier résiste à des températures allant jusqu'à 115° C, du coup vous pouvez directement l'incorporer dans la soupe ou la poêle de cuisson sans attendre que celle-ci refroidisse.

Elle convient aussi pour absorber l'excédent d'huile présent dans les fritures : frites, nuggets, poulet rôti, petits gâteaux etc ... Pour retirer le papier, une ouverture en forme de plus est présente sur le milieu la feuille.

Rincian:

  • économise en temps de nettoyage / tient votre plat au chaud
  • respectueux de l'environnement
  • matière : papier de soie comestible
  • diamètre : env. 20 cm

Lot de 12 papiers absorbants de couleur blanche.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur