FREE SHIPPING
Panier 0

Banyak sorben minyak dapur 12

€ 4.30 EUR € 6.02 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Iki untu kertas bahan pangan digawe kanggo exhaust keluwihan lenga lan nggawe meal sampeyan tastier lan luwih sehat.

Aman nggunakake lan non-beracun, lembaran kertas tahan suhu nganti 115 ° C, supaya sampeyan bisa langsung nggabungake kasebut ing wedhus sup utawa masak tanpa nunggu kanggo nglangi.

Sampeyan uga cocok kanggo nresep keluwihan lenga ing panganan goreng: goreng, nuggets, pitik panggang, kue etc ... Kanggo mbusak kertas, bukaan shaped luwih saiki ing tengah sheet.

Rincian:

  • nyimpen wektu sing reresik / tetep sajian anget
  • nuwuhake lingkungan
  • materi: kertas tisu bisa ditonton
  • diameteripun: approx. 20 cm

Lot saka 12 kertas sing nyeret ing werna putih.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur