FREE SHIPPING
Panier 0

7 set gumantung plastik cangkir Pelangi karo wadhah panyimpenan

€ 35.00 EUR € 49.00 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Apportez une touche d'originalité à vos sorties en famille avec ce lot de 7 gobelets aux couleurs de l'arc-en-ciel.

Faits à base de plastique de qualité alimentaire très résistant, les 7 contenants ne nuisent pas à la santé et peuvent être utilisés plusieurs fois.

Le produit est également rangé dans un cylindre gradué servant de rangement et/ou de carafe pour votre pique-nique ou un déjeuner/goûter sur la terrasse. Donc n'attendez plus ! Emportez facilement ces gobelets très fonctionnels dans votre panier ou sac de camping pour un bon moment de partage entre amis.

kaluwihan:

  • robuste, non toxique et réutilisable
  • passe au lave-vaisselle/au robinet
  • 7 gobelets de couleur arc-en-ciel + 1 carafe de rangement avec couvercle

fitur:

  • matériau : plastique PP
  • ukuran: 8 x 8 x 17,3 cm
  • bobot: 196 g

Vendu par lot de 7 gobelets colorés + carafe de transport/rangement.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur