FREE SHIPPING
Panier 0

7 set gumantung plastik cangkir Pelangi karo wadhah panyimpenan

€ 38.15 EUR € 53.41 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nggawe sentuhan asli ing acara kulawarga sampeyan kanthi cangkir 7 iki ing werna pelangi.

Digawe saka plastik kelas panganan sing apik, kontan 7 ora cilaka kesehatan lan bisa digunakake pirang pirang kali.

Prodhuk uga disimpen ing sajrone silinder lulus minangka panyimpenan lan / utawa teko kanggo piknik utawa nedha awan / cemilan ing teras. Supaya ora ngenteni maneh! Gampang nampilake cangkir-cangkir iki ing basket utawa tas camping kanthi gampang kanggo bareng karo kanca-kanca.

kaluwihan:

  • tegese, ora beracun lan bisa digunakke maneh
  • safe dishwasher
  • 7 pelangi berwarna tumblers + wadah panyimpenan 1 karo tutup

fitur:

  • materi: PP plastik
  • ukuran: 8 x 8 x 17,3 cm
  • bobot: 196 g

Sold by lot 7 colored cups + carafe / cup storage.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur