FREE SHIPPING
Panier 0

Lot de 6 bouchons en silicone pour bouteille en verre (bières, eaux, sodas, vins...)

€ 9.99 EUR € 13.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Il vous est sans doute arrivé d'ouvrir une bouteille au cours d'une soirée, de la poser quelque part pour la reprendre plus tard mais quand la soif vous vient impossible de savoir quelle est votre bière parmi toutes ces bouteilles entamées !

Ce lot de 6 bouchons en silicone avec 6 coloris différents permettra à chacun d'entre vous d’identifier facilement sa bouteille, mais aussi qu'elle ne se vide pas quand votre copain maladroit (ou un peu joyeux...) la renversera, et enfin de ne pas laisser les bulles s'échapper ;-)

Ces bouchons s'adaptent sur la plupart des bouteilles en verre telles que les bouteilles de bière, de limonade, de vins etc...

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur