FREE SHIPPING
Panier 0

Lot saka silicone silikon 6 kanggo botol kaca (bir, banyu, soda, anggur ...)

€ 9.99 EUR € 13.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Sampeyan bisa mbukak botol ing wayah sore, sijine menyang ngendi wae kanggo njupuk maneh nanging nalika ngelak teka sampeyan ora bisa ngerti apa bir sampeyan ing antarane kabeh botol iki diwiwiti!

Ce akeh silikon 6 karo werna 6 bakal ngidini saben sampeyan gampang ngenali botol kasebut, nanging uga ora kothong nalika kanca canggung (utawa seneng seneng ...) bakal ngrusak, lan pungkasanipun ora supaya gelembung bisa lolos ;-)

Ikon kasebut pas ing paling kaca botol kayata botol bir, limun, anggur dll ...

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!