FREE SHIPPING
Panier 0

Susunan huruf 26 saka alfabet - pemotong baja tahan karat kanggo hiasan kue biskuit lan gula

€ 23.30 EUR € 32.62 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Mundhake mujizat iki supaya nggawe panganan lan dekorasi ing pasta gula.

Gampang kanggo nggunakake, sampeyan mung kudu nyipta pesen sampeyan nggunakake pemotong banjur nyebar adonan sing digawe karo gula utawa biskuit. Sawise disebarake, kabeh sing kudu dilakoni yaiku push ing cookie cutter lan copot cookie cutter. Penyusunan bakal mandheg tanpa nggunakake alat liya.

Gampang tahan, peralatan pastry sing penting iki digawe saka stainless steel sing aman. Kanggo ngresiki, sampeyan bisa ngumbah nganggo spons lan banyu soaps.

fitur:

  • stainless steel material
  • tahan lama lan gampang dianggo / rapi
  • Spesifikasi: 26 aksara saka A nganti Z saka sekitar 2 tekan 3 cm / dhuwur: 2 cm

Produk sing didol kanthi akèh aksara 26.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!