FREE SHIPPING
Panier 0

Gelas 2 botol kaca stainless steel

€ 29.25 EUR € 40.95 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ce verre est parfait pour profiter d'un moment à la campagne ou au bord de l'eau tout en buvant du bon vin rouge ou blanc.

De forme épurée, il fait preuve d'une grande robustesse, vous n'aurez pas peur de le briser en faisant vos valises pour votre séjour. Ce récipient possède une caractéristique à garder au froid le vin par rapport au verre traditionnel en cristal.

Pour nettoyer les verres, vous pouvez les passer au lave-vaisselle ou juste à l'eau du robinet avec un petit coup d'éponge et du savon, laissez les s'égoutter puis rangez.

Spécifités :

  • résiste à la rouille
  • matériau en acier inoxydable
  • contenance : 180 ml
  • ukuran: 14 x 6,5 x 6 cm

Produit vendu en lot de 2 pièces.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur