FREE SHIPPING
Panier 0

Gelas 2 botol kaca stainless steel

€ 29.25 EUR € 40.95 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kaca iki sampurna kanggo nikmati wayahe ing desane utawa ing pinggiran banyu nalika ngombe anggur abang utawa putih sing apik.

Kanthi wujud sing apik, sampeyan pancen kuat, sampeyan ora bakal wedi ngrusak kanthi ngemas tas kanggo mangsa. Conto iki nduweni karakteristik kanggo njaga hawa dingin tinimbang kaca kristal tradisional.

Kanggo ngresiki kaca tingal, sampeyan bisa nyelehake ing mesin pencuci piring utawa mung ing tutul kanthi karpet sikil lan sabun, supaya bisa netes lan nyimpen.

Specifities:

  • nandhang teyeng
  • stainless steel material
  • kapasitas: 180 ml
  • ukuran: 14 x 6,5 x 6 cm

Produk didol ing akeh bagéan 2.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur