FREE SHIPPING
Panier 0

Lot de 2 épépineurs à poivrons

€ 5.60 EUR € 7.84 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

L'épépineur à poivrons est un ustensile de cuisine utile au quotidien pour évider les piments sans les ouvrir en un tour de main.

Utilisation facile et confortable, l'outil nous fait gagner du temps tout en contribuant à la sécurité de vos mains.

Alors n'hésitez à vous en procurer pour épater votre famille ou vos amies par des grillades de poivrons ou des farcis.

specifications :

  • matériel en plastique
  • 2 tailles disponibles : 7,6 x 7 x 5, cm \ 9 x 4,8 x 3 cm
  • bobot: 31 g
Couleur : aleatory

Produit vendu par lot de 2 pièces.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur