FREE SHIPPING
Panier 0

Kisi soket stainless steel 6 + tas kue

€ 6.40 EUR € 8.96 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kabar sing profesional lan penyayang pangan!

Kantong silikon kami dilengkapi soket 6 dengan manéka bentuk sing digawe saka stainless steel sing tahan banget.

Supplies jajanan pawon penting, iku becik kanggo nggawe macaroons, paesan cake, meringues, Gobis lan Handy kanggo ngisi cetakan kaca tingal / cupcakes.

Ing njero kantong silikon alus banget, saéngga persiapan bisa gampang diluncurake. Fitur iki uga ndadekake pambiyantu prodhuk nalika nggunakake kanthi lengkap lan nyegah pangembangan mikroba.

kaluwihan:

  • Cuci gampang: wisuh jero / Gamelan utawa wisuh dishwasher
  • gampang genggeman: njaba struktural lan non-slip
  • silikon kantong karo konverter / stainless steel sockets
  • ukuran: 17,5 x 31 cm / 1,8 x 3,3 cm
Kisi soket stainless steel 6 + tas kue dengan konverter.

Werna acak.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!