FREE SHIPPING
Panier 0

Kit de 6 douilles en acier inoxydable + Poche à pâtisserie

€ 6.30 EUR € 8.82 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Avis aux professionnels et amateurs de cuisine !

Notre poche en silicone est livrée avec 6 douilles aux formes différentes faites en acier inoxydable très résistant.

Ustensile de cuisine incontournable en pâtisserie, elle est idéale pour réaliser des macarons, décorations de gâteau, meringues, choux et très pratique pour le remplissage des moules à verrines/cupcakes.

L'intérieur de la poche en silicone est très lisse, ce qui permet à la préparation de glisser facilement. Cette caractéristique facilite également le nettoyage du produit une fois son utilisation terminée et empêche le développement des microbes.

kaluwihan:

  • nettoyage facile : intérieur lisse / lavage à la main ou au lave-vaisselle
  • prise en main facile : extérieur structuré et antidérapant
  • poche en silicone avec convertisseur / douilles en acier inoxydable
  • taille : 17,5 x 31 cm / 1,8 x 3,3 cm
Kit de 6 douilles en acier inoxydable + poche à pâtisserie avec convertisseur.

Werna acak.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur