FREE SHIPPING
Panier 0

Hachoir à légumes Manuel Multifonctions

€ 19.43 EUR € 34.86 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Petit mixeur manuel, cet outil de cuisine a été conçu pour hacher facilement vos oignons / ails en dés.

Son utilisation de nécessite pas beaucoup d'efforts, il vous suffit juste d'appuyer sur la poignée pour couper facilement et minutieusement vos légumes.

Sûr à utiliser, le produit est fait à partir de plastique (de qualité alimentaire) et est doté d'une lame en acier inoxydable.

kaluwihan:

  • pangguna-loropaken
  • se nettoyer facilement
  • résultat visible directement grâce à son corps transparent

Dimension : 21,5 x 8 cm.

Produk didol kanthi individu.

Warna sing kasedhiya: Blanc, Vert, Rouge.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur