FREE SHIPPING
Panier 0

Silicone scraper - Brush Kitchen

€ 14.20 EUR € 19.88 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Piranti scouring kanggo dhasar pan, scraper digawe saka silikon kualitas tinggi kanggo ngresiki piranti cookware kanthi efektif lan tanpa goresan.

Bilah sapiturute ngenteni residu pangan sing isih ana ing permukaan lempung lan gagang polikarbonat sing tahan bisa ndadekake gampang nalika nangani barang kasebut.

Prodhuk uga bisa digunakake ing kue.

fitur:

  • bahan: silika gel spatula / PC handle
  • ukuran: 15,8 x 7 cm
  • bobot: 50 g

Produk didol kanthi individu.

Cepak mung kuning.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!