FREE SHIPPING
Panier 0

Grattoir pour poêle en silicone - Brosse de cuisine

€ 15.70 EUR € 21.98 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Outil destiné à récurer le fond de votre casserole, le grattoir est fait à partir de silicone de très haute qualité visant à nettoyer vos ustensiles de cuisine efficacement et sans rayures.

La lame permet de décoller en douceur les résidus d'aliments restants sur la surface du poêle et la manche en polycarbonate très résistante facilitera la prise en main du produit lors du nettoyage.

Le produit peut également servir en pâtisserie.

fitur:

  • matières : spatule en gel de silice / poignée en PC
  • ukuran: 15,8 x 7 cm
  • poids : 50 g

Produk didol kanthi individu.

Cepak mung kuning.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur