FREE SHIPPING
Panier 0

Scraper lan pemotong stainless steel

€ 17.70 EUR € 24.78 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Le grattoir et coupe pâte est un élément indispensable pour la boulangerie ou pour du pain fait maison.

Une lame très résistante en acier et une prise en main très confortable lui permettant de mélanger et faire des petites coupes de pain uniformes.

Vous pouvez également l'utiliser comme un nettoyeur de grille ou un grattoir d'éxcédent de pâte/farine présente sur le plan de travail.

Il est préférable de laver le produit uniquement à la main.

Spesifikasi:

  • lame en acier inoxydable et manche en bois
  • ukuran: approx. 15 x 11 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur