FREE SHIPPING
Panier 0

Scraper lan pemotong stainless steel

€ 17.70 EUR € 24.78 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ing scraper lan adhine adhine minangka unsur penting kanggo roti utawa roti tawar.

Bilah watu sing awet banget lan genggeman sing nyenengake supaya bisa nyampur lan nggawe potongan roti seragam cilik.

Sampeyan uga bisa nggunakake minangka wêdakakêna utawa scraper adonan ekstra / glepung saiki ing worktop.

Iku paling apik kanggo ngumbah produk mung kanthi tangan.

Spesifikasi:

  • stainless steel blade and handle wooden
  • ukuran: approx. 15 x 11 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!