FREE SHIPPING
Panier 0

Botol banyu sing dilipat lan bisa digunakake kanggo bocah kanthi motif kewan

€ 8.50 EUR € 11.90 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Aja kuwatir babagan gendul plastik / kaca sing njupuk papan sing akeh banget ing tas sekolah anak-anakmu? Kita duwe botol alus lan dilumuri sing ayu sawise kosong.

Gourd cilik banget praktis, sampeyan bisa nggantung ing binder anakmu thanks kanggo carabiner sawijining. Neutral ing rasa lan ora ana ambu, sampeyan bisa nggabungake jus, banyu mineral lan uga kompote utawa yogurt kanggo ngrasakake anak utawa putrane.

kaluwihan:

  • produk sing bisa dienggo maneh, sijine ing mesin pencuci piring
  • Carabiner Integrasi
  • tutup tutup
  • Botol banyu dilipat banyu
  • kapasitas: 360 ml

Produk didol kanthi individu.

Alasan sing kasedhiya: Tiger, Monkey, Crocodile, Dog, Ladybug, Butterfly, Owl, Cow

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!