FREE SHIPPING
Panier 0

Gourdes pliables et réutilisables pour enfants à motif animaux

€ 8.50 EUR € 11.90 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ras le bol des gourdes en plastique/verre qui prennent trop de place dans le cartable de vos enfants ? Nous avons pour vous de superbes bouteilles souples et pliables une fois vide.

Petite gourde très pratique, vous pouvez l'accrocher au cartable de votre bambin grâce à son mousqueton. Neutre en goût et sans odeur, vous pouvez y incorporer du jus, de l'eau minérale et même de la compote ou du yaourt pour le goûter de votre fille ou fils.

kaluwihan:

  • produit réutilisable, il suffit de le passer au lave-vaisselle
  • mousqueton solide intégré
  • bouchon push-pull
  • gourde pliable étanche en PP
  • capacité : 360 ml

Produk didol kanthi individu.

Motifs disponibles : Tigre, Singe, Crocodile, Chien, Coccinelle, Papillon, Hibou, Vache

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur