FREE SHIPPING
Panier 0

Gourd karo woh infuser kanggo kesenenganmu

€ 17.99 EUR € 29.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Pour garder la ligne c'est bien connu il faut faire du sport, faire attention à sa nutrition, et boire beaucoup d'eau. Glou Glou Glou....Marre de boire cette eau !! Je craque je vais y rajouter du sirop pour lui donner du goût ! Noooooooooonnnnn !! Et votre ligne alors ??

Utilisez plutôt cette gourde très desain avec infuseur de fruits ! Ajoutez dans l'infuseur les fruits de votre choix, et ceux-ci viendront donner un super goût à votre eau, le tout sans aucun sucre, 100% naturel :-)

Au sport, à la Gym, au Yoga, au bureau, cette gourde (je ne parle pas de votre collègue!) va devenir votre meilleure amie ;-)

Caractéristiques principales :

  • Taille de la gourde : 25x7 cm
  • Kapasitas: 700 ML.
  • Matière : Plastique
  • Trois couleurs au choix : Rouge, Noir, Bleu.
  • Résiste à la chaleur et au froid.
  • Pratique à transporter.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur