FREE SHIPPING
Panier 0

Gourd karo woh infuser kanggo kesenenganmu

€ 17.99 EUR € 29.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kanggo njaga garis sing kondhang, siji kudu muter olahraga, menehi perhatian marang nutrisi, lan ngombe banyu sing akeh. Glou Glou Glou .... Bosen ngombe banyu iki !! Aku crack aku bakal nambah sirup kanggo menehi rasa! Ora kudune! Lan baris banjur ??

Gunakake botol banyu iki banget desain karo woh infuser! Tambah inginfuser woh sing dipilih, lan iki bakal teka kanggo menehi rasa gedhe kanggo banyu, kabeh tanpa gula, 100% alami :-)

Ing olahraga, ing gedung olahraga, ing yoga, ing kantor, labu iki (Aku ora ngomong babagan kolega sampeyan!) Bakal dadi kanca paling apik ;-)

Fitur utama:

  • Ukuran gourd: 25x7 cm
  • Kapasitas: 700 ML.
  • Bahan: Plastik
  • Telung werna sing dipilih yaiku: Abang, Ireng, Biru.
  • Nolak panas lan kadhemen.
  • Nyenengake kanggo nggawa.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur