FREE SHIPPING
Panier 0

Gourd karo woh infer kanggo olahraga, kanggo slim mudhun, kanggo nggawe sampeyan seneng!

€ 19.99 EUR € 29.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Gourd desainer sing ayu iki bakal dadi kanca apik, dheweke bakal ngetutake sampeyan nang endi wae (ing gedung olahraga, yoga, kantor ...)!

Nambah banyu ing sisih siji, lan ngetokake woh ing ujung liyane, sing bakal nyedhiyakake kanggo menehi banyu sing succulent rasa rasa 100% alami.

Werna sing beda-beda sing kasedhiya luwih apik tinimbang sing beda: Black, Green, Blue, Pink, Orange, Putih.

Kapasitas: 650 ml.

Ukuran: 24,4 x 7 x 5,6 cm.

Bahan: Plastik + Silicone + stainless steel. BPA gratis.

Aja dilebokake ing gelombang mikro, aja nganggo banyu utawa cairan panas.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur