FREE SHIPPING
Panier 0

Gourde à infuseur de fruits pour votre sport

€ 18.99 EUR € 32.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

L'été arrive et il va falloir se désaltérer ! Que diriez-vous d'une petite eau aromatisée karo sampeyan fruit préféré ? Le tout 100% alami ? :-)

Avec sa contenance de 800 ML cette gourde contient un infuseur dans lequel vous pouvez déposer vos meilleurs fruits, qui viendront dégager tout leur ambu pour rendre votre eau très fruitée, sans sucre ajouté ni autres additifs, du 100% naturel !

Outre l'été, vous apprécierez votre nouvelle mixture au bureau, au sport, à la gymnastique, au yoga, en voyage etc... bref une fois que vous y aurez goûté vous ne vous en séparerez plus !

Tout cela sans parler de son très joli design et de sa large gamme de couleurs :-)

specifications :

Matière : Plastique. Sans BPA.

Couleurs disponibles : Noir, Bleu, Vert, Jaune, Violet, Rose.

Contenance : 800 ML.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur