FREE SHIPPING
Panier 0

Gourd woh infus kanggo olahraga sampeyan

€ 18.99 EUR € 32.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Panas teka lan kita kudu kanggo ngombe ! Carane babagan sing cilik banyu roso karo sampeyan woh sing paling disenengi ? Kabeh 100% alami ? :-)

Kanthi kapasitas saka 800 ML gourd iki ngandhut infus kang sampeyan bisa nyimpen woh-wohan sing paling apik, sing bakal mbusak kabeh sing ambu kanggo nggawe banyu banget fruity, ora ana gula tambah Ora aditif liyane, 100% alami!

Saliyane musim panas, sampeyan bakal seneng campuran anyar ing kantor, olah raga, senam, yoga, lelungan dll ... cendhak yen sampeyan wis ngrasakake sampeyan ora bakal misah maneh!

Kabeh iki tanpa nyebutke desain apik banget lan sawetara warna :-)

specifications :

Bahan: Plastik. BPA gratis.

Warna sing kasedhiya: Black, Blue, Green, Yellow, Purple, Pink.

Kapasitas: 800 ML.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur