FREE SHIPPING
Panier 0

Goupillon de nettoyage pour douilles à pâtisserie

€ 1.29 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Un outil de cuisine pratique et simple en acier inoxydable.


La brosse vous est indispensable pour nettoyer l'intérieur des douilles à pâtisserie.

kaluwihan:
- elle est facile à ranger car on peut l'accrocher n'importe où dans la cuisine par sa bague.
- réutilisable.

Produk didol kanthi individu.

Mas: merci de tenir loin du feu, du four et des couteaux afin de prolonger l'utilisation du produit.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!