FREE SHIPPING
Panier 0

Tumbler plastik warna-warni karo jeruk terintegrasi kanggo bocah-bocah

€ 2.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

A la fois ingénieux et pratique, nos gobelets en plastique s'adaptent autant aux grands qu'aux petits avec sa paille intégrée.

Les différentes couleurs amuseront vos enfants, pouvant les amener à boire plus.

Pour des sorties en famille ou entre ami(e)s, ils se rangent/portent facilement et conviennent à tous types de liquides : lait, jus ou eau minérale.

kaluwihan:

- facile à porter et ranger grâce à son corps ondulé
- contribue à la protection de l'environnement
- aucun risque de renverser le liquide grâce à la forme du gobelet et la paille intégrée

fitur:

- matière en plastique de qualité alimentaire
- dimension : approx. 13 cm x 8,8 cm

Produk didol kanthi individu.

Pilihan warna: Bleu, Vert, Rose Fushia, Orange.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!