FREE SHIPPING
Panier 0

Tumbler plastik warna-warni karo jeruk terintegrasi kanggo bocah-bocah

€ 3.75 EUR € 5.25 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Loro-lorone cerdas lan praktis, cangkir plastik kita nyawiji karo gedhe lan cilik kanthi dami sing terintegrasi.

Warna-warna sing beda-beda bakal nyenengake anak-anak, sing bisa nggawa wong liya kanggo ngombe.

Kanggo acara karo kulawarga utawa kanca-kanca, sampeyan bisa nyimpen / ngatur lan cocok kanggo kabeh jinis cairan: susu, jus utawa banyu mineral.

kaluwihan:

- gampang kanggo nindakake lan nyimpen thanks kanggo awak corrugated
- nyumbang kanggo pangayoman lingkungan
- ora ana risiko nyemprotake cairan kasebut kanthi bentuk cangkir lan dami sing terintegrasi

fitur:

- bahan plastik bahan pangan
- dimensi: approx. 13 cm x 8,8 cm

Produk didol kanthi individu.

Pilihan warna: Biru, Hijau, Pink Fushia, Oranye.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur