FREE SHIPPING
Panier 0

Mixer stainless steel whisk

€ 16.17 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Mélanger, fouetter, émulsionner : le fouet est un outil de cuisine incontournable.

Très reconnaissable par sa forme droite et allongée, le fouet nous rend bien des services pour réaliser de multiples recettes, à commencer par la mayonnaise, et différentes sauces et émulsions.

Il est un ustensile polyvalent et efficace, de la pâtisserie à la cuisine, de l'entrée au dessert.

Spesifikasi:

  • matériel en acier inoxydable, résistant à la rouille et durable
  • facile à utiliser et à nettoyer
  • nggantung bolongan kanggo panyimpenan
  • une poignée qui garantit la prise de main

Taille : 29 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!