FREE SHIPPING
Panier 0

Mixer stainless steel whisk

€ 16.17 EUR € 32.34 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nyampur, cemlorot, emulsify: whisk minangka alat masak penting.

Dikenal kanthi wangun lurus lan sing kuwat, whisk ndadekake kita akeh layanan kanggo entuk akeh resep, wiwit karo mayonnaise, lan saus lan emulsion sing beda.

Iku piranti serbaguna lan efektif, saka jajanan kanggo masak, saka starter nganti panganan cuci mulut.

Spesifikasi:

  • Bahan baja tahan karat, tahan karat lan tahan lama
  • gampang dianggo lan resik
  • nggantung bolongan kanggo panyimpenan
  • a nangani sing njamin genggeman

Ukuran: 29 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!