FREE SHIPPING
Panier 0

Bilah apel manual - Bilah buah

€ 27.35 EUR € 38.29 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

N'attendez plus ! Achetez cet évideur de pomme pour enlever facilement le trognon de votre fruit grâce à son bord dentelé.

Fabriqué à partir d'acier inoxydable de haute qualité, cet ustensile de cuisine est très résistant et s'utilise de la manière suivante : il suffit d'insérer la tige en acier dans le coeur de la pomme, tourner puis retirer facilement le trognon.

Ce produit est doté d'une poignée ergonomique en plastique très sécuritaire à l'utilisation évitant le contact avec le cylindre tranchant.

kaluwihan:

  • usage domestique ou professionnel
  • très résistant
  • safe dishwasher

fitur:

  • matériau : acier inoxydable / poignée en plastique
  • couleur : argent
  • taille approx : 18 x 2 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur