FREE SHIPPING
Panier 0

Evideur coeur de Cupcakes ou Muffins

€ 2.00 EUR € 3.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Petit gadget appelé l'évideur de cupcakes facilitera la découpe du cœur de vos mini gâteaux pour les garnir de confiture, de chocolat, crème pâtissière ou de garniture salée qui fonctionne également.

Utilisation très simple : vous n'aurez qu'à enfoncer l'emporte-pièce dans le gâteau,le tourner légèrement et hop, il ne vous restera plus qu'à procéder au fourrage des pâtisseries.

kaluwihan:

  • prise en main très confortable
  • nettoyage facile
  • résultat net et précis
fitur:
  • matériel : plastique
  • ukuran: 6 x 6 x 6,5 cm
  • couleur envoyé aléatoirement
Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur