FREE SHIPPING
Panier 0

Pancake kayu pancake spreader

€ 3.75 EUR € 5.25 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nggawe pancake sing enak karo pancake rak kayu utawa rake.

Gampang banget, alat iki merata distribusi adonan ing panci kanthi asil apik saben wektu.

Bois de qualité supérieure, le produit est fait pour durer si la condition suivante est remplie : laisser tremper quelques minutes le bâton dans de l'eau puis rincer.

Aja nyemprotake ing mesin pencuci piring.

kaluwihan:

  • produk kanggo keperluan domestik utawa profesional
  • nyebarake adonan tanpa disebar nang endi wae
  • cleans gampang
  • résultat homogène/fine

Ukuran: 12 x 15,5 cm.

Bahan kayu

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur