FREE SHIPPING
Panier 0

Kothak pembersih dobel ing wangun dolphin

€ 4.30 EUR € 6.02 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Strob double-sided yaiku alat pembersih sing cocok kanggo kabeh jinis permukaan kayata: piring, sinki pawon, hob, malah bathuk utawa sink.

Wujud lumba-lumba bakal nghibur bocah-bocah cilik lan sing ngerti ... bakal menehi motivasi kanggo mbantu sampeyan!

Fitur sisi ganda mbantu mbusak rereget lan grease saka kompor lan panci luwih cepet lan luwih irit.

fitur:

  • résistant et très efficace
  • ukuran: 10,4 X 10,2 cm
  • couleur : bleu ou rose

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur