FREE SHIPPING
Panier 0

Kothak pembersih dobel ing wangun dolphin

€ 4.90 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

L'éponge à double face est un outil de nettoyage adapté à tous types de surfaces telles que: la vaisselle, évier de cuisine, plaques de cuisson et même votre baignoire ou le lavabo.

Sa forme de dauphin amusera les plus petits et qui sait...les motivera à vous aider !

Sa caractéristique double-face permet d'ôter plus rapidement et efficacement les saletés tenaces et la graisse de vos poêles et casseroles.

fitur:

  • résistant et très efficace
  • taille : 10,4 X 10,2 cm
  • couleur : bleu ou rose

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!