FREE SHIPPING
Panier 0

Éplucheur manuel en acier inoxydable pour légumes ou fruits

€ 0.70 EUR € 1.05 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Économe en acier inoxydable double

Éplucher les légumes et les fruits n'a jamais été facile auparavant, c'est désormais l'affaire de quelques secondes avec cet outil de cuisine.
La lame pour éplucheur manuel ou rase légumes est intégrée dans un support en forme de pomme.
Le manche est très résistant et ergonomique pour une prise en main facile.

kaluwihan:
- Idéal pour éplucher les légumes et fruits en un instant.
- Facile à nettoyer et à ranger.

Produk didol kanthi individu.

Pilihan warna: vert, rouge.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur