FREE SHIPPING
Panier 0

3 1 Avocado Cutting Peeler

€ 13.99 EUR € 19.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nalika musim panas wis nyedhaki alpukat iku salah sijine sayuran sing paling dihargai lan digunakake!

Apa kanggo nggawe guacamole sethitik kanggo appetizer utawa kanggo garnish tuna mayonnaise utawa liyane, sampeyan bakal tansah pindhah liwat langkah ngganggu ngendi sampeyan kudu Cut ing setengah (supaya adoh iku arep) lan njupuk iki apik inti getih sing slides, kabeh tanpa lint!

Kanthi peeler iki 3 1 mung kebahagiaan!

Langkah 1, sampeyan mbukak alpukat ing setengah thanks kanggo pisolangkah 2 sampeyan bakal gampang mbusak kernel thanks kanggo uga dilengkapi blades sing bakal teka lan nahan inti kanggo njaluk iku cleanly. Langkah 3 (opsional!) sampeyan irisan ing lampu kilat pengacara thanks kanggo "raket tenis" :-)

  • Cekap nyenengake lan non-slip
  • Bisa di resiki ing dishwasher.
  • Bahan: plastik
  • Ukuran: 19,5 x 6 cm

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur