FREE SHIPPING
Panier 0

Entonnoir distributeur de pâte ou crème à gâteau

€ 11.75 EUR € 16.45 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Avec cet entonnoir, vous aurez toujours envie de faire de la pâtisserie ou de la cuisine chez vous !

De forme conique, ce produit est à la fois un entonnoir et un distributeur de pâte ou crème à gâteau destiné à se passer des plans de travail salissants ou mains collantes.

Vous pouvez également l'utiliser comme distributeur de sauce pour vous faciliter le travail en cuisine.

kaluwihan:

  • facile à nettoyer : il suffit de le rincer à l'eau ou le passer au lave-vaisselle
  • doseur avec précision, il s'adapte à des moules ou récipients à petites ouvertures
  • une poignée supplémentaire pour contrôler la dose régulière voulu en évitant la perte des ingrédients et garantir la qualité de votre travail
Spesifikasi:
  • bobot: 51 g
  • taille : (0,5 - 9,5 cm) x 13,5 cm
  • plastik materi
  • couleur : blanc
Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur