FREE SHIPPING
Panier 0

Distributor funnel adonan utawa krim cake

€ 11.75 EUR € 16.45 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kanthi corong iki, sampeyan bakal tansah nggawe jajanan utawa masak ing omah!

Prodhuk conical, prodhuk iki minangka corong lan adonan dispenser krim utawa cake sing dirancang kanggo nyedhiyakake worktops utawa tangan sing lengket.

Sampeyan uga bisa nggunakake minangka dispenser saos kanggo nggawe masak luwih gampang.

kaluwihan:

  • gampang kanggo ngresiki: mung mbilas nganggo banyu utawa dilebokake ing dishwasher
  • piranti metering, adaptasi kanggo cetakan utawa kontainer kanthi bukaan cilik
  • sing nangani ekstra kanggo ngontrol dosis biasa, ngindari mundhut bahan lan njamin kualitas karya
Spesifikasi:
  • bobot: 51 g
  • ukuran: (0,5 - 9,5 cm) x 13,5 cm
  • plastik materi
  • werna: putih
Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur