FREE SHIPPING
Panier 0

Écumoire à manche longue en silicone - cuillère à égoutter

€ 5.99 EUR € 9.05 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

L'incontournable ustensile de cuisine design.

Découvrez notre écumoire à nourriture faite à base de silicone 100% qualité alimentaire.

Outil de cuisine servant à égoutter vos préparations, vous pouvez l'utiliser comme passoire à légumes, pâtes et même les fritures sortant directement du four ou de la poêle.

Le produit est doté d'un manche long donnant une distance de sécurité lors de la cuisson mais également un trou de suspension servant à accrocher le produit dans votre cuisine.

Autres caractéristiques du produit : facile à nettoyer et léger - flexibilité.

Taille : 34,2 x 12,5 x 6,0 cm.

Produk didol kanthi individu.

Warna sing kasedhiya: Noir, Bleu, Vert, Rose, Violet, Rouge.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!