FREE SHIPPING
Panier 0

Skimmer silikon sing ditangani kanthi silikon - sendok nipis

€ 9.15 EUR € 12.81 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Desain utensil dapur penting.

Priksa skimmer panganan sing digawe saka silikon kelas panganan 100.

alat pawon kanggo saluran ancang-ancang, sampeyan bisa nggunakake minangka strainer sayuran, pasta lan malah goreng langsung metu saka open utawa kompor.

Prodhuk wis nangani dawa menehi kadohan aman nalika masak nanging uga bolongan penundaan kanggo hanging prodhuk ing pawon.

Fitur produk liyane : gampang kanggo ngresiki lan entheng - keluwesan.

Ukuran: 34,2 x 12,5 x 6,0 cm.

Produk didol kanthi individu.

Warna sing kasedhiya: Black, Blue, Green, Pink, Purple, Red.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur