FREE SHIPPING
Panier 0

Doigt Epluche ail en acier inoxydable

€ 2.75 EUR € 3.85 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nous consacrons un temps fou à peler de l'ail ou du gingembre, qui laisse derrière une odeur difficile à enlever.

Grâce à ce "petit gadget très pratique", vous ne gaspillerez plus de temps à éplucher de l'ail ou du gingembre pour la marinade de votre rôti ou viande de barbecue.

Produit fait à base d'acier inoxydable, cet ustensile de cuisine est très résistant et durable.

Il a été spécialement conçu pour décortiquer rapidement sans utilisation de planche ou couteau ou même de l'emploi de vos doigts car des fois, cette pratique nuit fortement à vos ongles.

Utilisation facile, vous n'aurez qu'à plier les 2 extrémités du produit et d'y insérer votre pousse.

Cet outil se nettoie facilement, il suffit de le rincer à l'eau après chaque utilisation.

Ukuran: 5,7 x 3 cm.

Warna perak.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur