FREE SHIPPING
Panier 0

Kincir bawang putih Finger in stainless steel

€ 2.70 EUR € 3.78 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kita nglampahi kathah wekdal peeling bawang putih utawi jahe, ingkang nilaraken mburi mboten angel kangge mbusak.

Thanks kanggo "gadget praktis cilik", sampeyan ora bakal nyedhot wektu kanggo bawang putih utawa jahe kanggo marinating panggang utawa daging barbecue.

Produk digawe saka stainless steel, alat dapur iki tahan banget lan tahan lama.

Wis dirancang khusus supaya cepet dissect tanpa nggunakake papan utawa lading utawa malah nggunakake driji amarga kadhangkala, laku iki banget gawe piala Panjenengan kuku.

Gampang kanggo nggunakake, mung melu produk 2 lan masang tembak sampeyan.

Alat iki gampang kanggo ngresiki, mung mbilasake banyu sakwise nggunakake.

Ukuran: 5,7 x 3 cm.

Warna perak.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!