FREE SHIPPING
Panier 0

Portable soda dispenser - Fizz Saver

€ 12.99 EUR € 25.97 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Gagdet penting ing ngarep utawa nalika acara piknik, Fizz Saver utawa dispenser ngombe banget trep. Sampeyan bisa nyekel botol kasebut kanthi kuat lan ngladeni minuman kanthi tutul tombol.

Digawe saka plastik, produk gampang dipakai amarga banget cahya, supaya sampeyan bisa nggunakake ing jero ruangan lan ing njero ruangan.

Cara migunakake: tahan botol kanthi horisontal, sungkupake Fizz Saver ing gulu lan nguripake sethithik.

Produk iki diiringi kran sing bisa ditarik kanggo nyebarake lan ngitung jumlah ngombe sing dikarepake.

Apa seneng anak-anakmu!

kaluwihan:

  • bar utawa aksesori kantor
  • digunakake nganti lengkap konsumsi saka minuman
  • Ngombe bakal tetep bubbly

fitur:

  • materi plastik ABS non-beracun
  • sikil karet gelang non-slip
  • ukuran: approx. 15 x 10 x 18 cm
  • bobot: approx. 81 g

Produk sing didol kanthi tap + pin kanggo ngebor ngisor botol sampeyan yen diombe non-carbonated.

Cepak mung abang.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur