FREE SHIPPING
Panier 0

Portable soda dispenser - Fizz Saver

€ 12.99 EUR € 25.97 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Gagdet indispensable à la maison ou lors d'une sortie pique-nique, le Fizz Saver ou distributeur de boisson est très pratique. Il permet de maintenir fermement la bouteille et servir sur simple pression la breuvage.

Fait à base de plastique, le produit est facile à porter car il est très léger, du coup vous pouvez l'utiliser autant à l'intérieur qu'à l'extérieur.

Mode d'ulitilisation : maintenir la bouteille horizontalement, visser le Fizz Saver sur le goulot puis retourner l'ensemble.

Le produit est accompagné d'un robinet rétractable permettant de distribuer et calculer la quantité de boisson voulue.

De quoi bien amuser vos enfants !

kaluwihan:

  • accessoire de bar ou de bureau
  • utilisation jusqu'à consommation complète du boisson
  • la boisson restera pétillante

fitur:

  • matière plastique ABS non toxique
  • pied en caoutchouc antidérapant
  • taille : env. 15 x 10 x 18 cm
  • poids : env. 81 g

Produit vendu avec robinet + punaise pour percer le fond de votre bouteille s'il s'agit d'une boisson non gazeuse.

Disponible uniquement en rouge.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur