FREE SHIPPING
Panier 0

Dispenser film panganan plastik

€ 34.50 EUR € 48.30 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Pack gampang lan cepet nyisakke pangan kanthi reel film pangan.

Kothak pawon sing bentuke persegi kothak, nduweni pisau stainless steel sing ditutup kanggo nglindhungi driji lan entuk hasil sing resik lan garing kanggo piring lan piring.

Gampang kanggo nyimpen lan ngawula minangka kothak panyimpenan, dispenser film babagan cocok kanggo paling dispenser dapur.

Gampang kanggo nggunakake, mung:

  1. nyelehake roll ing kothak
  2. njupuk dawa film sing dikarepake
  3. cedhak nalika panggolekan tekanan cahya ing tutup
  4. njaluk film resik

Rincian:

  • nyuda sampah liwat sistem
  • mesin cuci piring utawa ngresiki tangan
  • Bahan: plastik kokoh + pisau stainless steel tajam
  • ukuran: 31,5 x 4,5 x 4,5 cm
  • werna: biru, ijo utawa jambon

Produk didol kanthi individu.

Tetep metu saka anak.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur