FREE SHIPPING
Panier 0

Dispenser film panganan plastik

€ 17.76 EUR € 41.51 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Emballer facilement et rapidement les restes de nourriture grâce à ce dévidoir pour papier film alimentaire.

Ustensile de cuisine en forme de boîte rectangulaire, il possède une lame en acier inoxydable en retrait pour protéger vos doigts et obtenir un résultat net et propre pour vos assiettes et plats.

Facile à ranger et faisant office de boîte de rangement, le dérouleur de film étirable convient à la plupart des dévidoirs de cuisine.

Facile d'utilisation, il suffit de :

  1. placer le rouleau dans la boîte
  2. tirer la longueur de film voulue
  3. fermer tout en mettant une légère pression sur le couvercle
  4. obtener un film propre

Détails :

  • réduit le gaspillage par son système
  • nettoyage au lave-vaisselle ou à la main
  • matériel : plastique robuste + lame en acier inoxydable tranchante
  • taille : 31,5 x 4,5 x 4,5 cm
  • couleur : bleu, vert ou rose

Produk didol kanthi individu.

Tetep metu saka anak.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur